Avis legal - Padel Gandesa - Pistes de tennis i pàdel a la Terra Alta

avis legal

Informació LSSICE

PADEL GANDESA, S.L
NIF B-43736693

Direcció: C/Berenguer IV, 9 43780 - Gandesa -Telèfon: 645 813 322 - 680 594 747

Política de privadesa de dades de caràcter personal.

PADEL GANDESA, S.L , amb domicili a Gandesa C/Berenguer IV, 9 43780 i telèfon (+34)645 813 322, per realitzar reserves, per informar dels serveis, realitzar pressupostos, enviar newsletters, demana en aquesta pàgina web dades personals que seran tractades conforme la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals 15/1999 i que seràn gravades en els nostres fitxers per a les finalitats anteriorment descrites.

PADEL GANDESA, S.L , com a responsable d'aquests fitxers, entén que en el moment que vosaltres ens envieu dades personals a través del formulari que conté aquesta pàgina web o mitjançant el correu electrònic, ens esteu donant la vostra autorització i consentiment per incorporar aquestes dades als nostres fitxers automatitzats, si bé amb caràcter revocable, i que accepteu les condicions del seu tractament expressades a continuació.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de dades

Les dades que us sol·licitem són les estrictament necessàries per a la finalitat per la qual es recullen i en cap cas esteu obligats a facilitar-nos les vostres dades personals, encara que en ser algunes d'elles absolutament imprescindibles (per exemple, l'e-mail) en no voler facilitar-les, ens impediríeu dur a terme determinats serveis que oferim.

La present pàgina web recull dades de caràcter personal mitjançant 2 tipus de formulari, amb les condicions que s'entendran que l'usuari accepta en fer clic sobre el botó ENVIAR que es troba en els formularis següents de recollida de dades:

Formulari d'informació de contacte: Té com a única finalitat la recollida les dades necessàries de les empreses per poder facilitar-los el llistat dels nostres serveis i un pressupost econòmic. Com a dades personals només sol·licitem el nom, empresa i e-mail de l'interlocutor de l'empresa.
Formulari d'inscripció per fer reserves: Té com a única finalitat la recollida les dades necessàries per poder realitzar reserves, o apuntar-se a partides ja obertes amb altres persones.

Les dades incorporades als nostres fitxers són absolutament confidencials i utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades.

Les dades seràn tractades amb la màxima confidencialitat i complint tots els requisits que obliga la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals 15/1999.
Les vostres dades personals no seran cedides ni transferides a tercers si no tinguéssim el consentiment previ.

Com exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de dades?

En qualsevol moment teniu dret a accedir als nostres fitxers per consultar les dades incorporades, rectificar-les i donar-vos de baixa si no desitgeu seguir constant en ells. En cas de cancel·lació de les dades personals, aquestes seran bloquejades no estant més a la disposició de PADEL GANDESA, S.L. Aquests drets són gratuïts i es realitzaran en els terminis establerts en la Llei.

Podeu comunicar-nos el dret que desitgeu exercir en l'adreça de correu electrònic info@padelgandesa.com para la seva cancel·lació, o a la nostra adreça postal C/Berenguer IV, 9 43780 - Gandesa

Copyright

Els continguts de la pàgina web de padelgandesa.com són propietat (Copyright ©) de PADEL GANDESA, S.L
Queda prohibida la reproducció, transferència, distribució o emmagatzematge dels continguts, ja sigui en part o íntegrament, per qualsevol mitjà, sense l'autorització prèvia per escrit de PADEL GANDESA, S.L.

PADEL GANDESA, S.L. es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les presents condicions així com també altres condicions generals o particulars que resultin d'aplicació. Igualment, ens reservem el dret a modificar en qualsevol moment la presentació, configuració i localització del lloc web i dels seus continguts.D'acord


D'acord