Events - Padel Gandesa - Pistes de tennis i pàdel a la Terra Alta

Events esportius

Aquest son els quadres de la lliga de Padel Gandesa.

LLIGA 1era

LLIGA 2ona

moltes gracies!!

Pàdel Gandesa

Aquest son els quadres que han quedat de primera i segona categoria de la primera lligueta de Padel Gandesa!!
Seria interessant que es juguesen els partits esta setmana ja que volem fer les semifinals disabte pel mati i finals disabte tarde.

Quadre_lliga_Gandesa_1_2

moltes gracies!!

Pàdel Gandesa

El proper 24 d’agost, a les instal·lacions del Pàdel Gandesa, es disputaran les eliminatòries prèvies (Vuitens, Quarts, i Semifinals) del I open ciutat de Gandesa.

La final, i la disputa per la 3ª posició, es jugarà el proper dia 1 de setembre, coincidint amb les festes de la ciutat.

·         Preu inscripció: 15€/persona

·         Data límit d’inscripció: 22 d’agost a les 18 hores

·         Inici de les partides: dia 24 d’agost, a les 10h

Recomanem la inscripció a tots els padelers/es del territori, ja que amb el preu de la inscripció, podreu disputar un mínim de dos partides, a més, al mig dia hi haurà paella i fideuà gratuïta per a tots els participants a les 14h del dia 24, a més de cervesa per als participants i presents a partir de les 16 hores.

 

Organitza: Pàdel Gandesa, conjuntament amb l’ajuntament de Gandesa.

3 d’agost: Torneig de 12 hores (com el seu nom indica, es un torneig per parelles que té una durada de dotze hores. Consta de una lligueta inicial i un quadre final)

Inscripció 18€ (el preu inclou: Camiseta tècnica oficial del pàdel Gandesa, utilització de pista, llum, entrepà i refresc.)

 

Esperem que tots pugueu gaudir d’aquests esdeveniments esportius, ja que tot segur, serà una experiència gratificant, i sobre tot, facilitarà que pugueu interactuar amb altres jugadors/es de pàdel i iniciar-vos a la pràctica d’aquest esport amb una estructura coherent i agradable.

28 de juliol: Torneig americà de Pàdel (sistema de torneig on tots els jugadors jugaran un mínim de quatre partits curts. La inscripció i la puntuació del torneig seran individuals)

Inscripció: 11€ (el preu inclou: obsequi de la camiseta tècnica oficial de Pàdel Gandesa, utilització de pista, i refresc)

Us esperem!!!!!

Aquest estiu, pàdel Gandesa, ofereix a tots els jugadors de pàdel un seguit d’esdeveniments esportius els quals ajudaran a complementar la pràctica del pàdel i ajudaran a que us pugueu iniciar gradualment a aquest esport.

20 i 21 de Juliol: Jornada de portes obertes i entrenaments gratuïts (durant tot el cap de setmana podreu gaudir de partides gratuïtes i entrenaments gratuïts amb entrenadors qualificats).

Obert a tothom i totalment gratuït.

Esperem que tots pugueu gaudir d’aquests esdeveniments esportius, ja que tot segur, serà una experiència gratificant, i sobre tot, facilitarà que pugueu interactuar amb altres jugadors/es de pàdel i iniciar-vos a la pràctica d’aquest esport amb una estructura coherent i agradable.

Divendres 12 de Juliol es va fer la inauguració de Pàdel Gandesa.

Agraïm la vostra asitència i esperem que vingueu a provar les nostres instal·lacions ben aviat. Disposem de 2 pistes de pàdel totalment equipades.D'acord


D'acord