PORTES OBERTES PADEL GANDESA

Aquest estiu, pàdel Gandesa, ofereix a tots els jugadors de pàdel un seguit d’esdeveniments esportius els quals ajudaran a complementar la pràctica del pàdel i ajudaran a que us pugueu iniciar gradualment a aquest esport.

20 i 21 de Juliol: Jornada de portes obertes i entrenaments gratuïts (durant tot el cap de setmana podreu gaudir de partides gratuïtes i entrenaments gratuïts amb entrenadors qualificats).

Obert a tothom i totalment gratuït.

Esperem que tots pugueu gaudir d’aquests esdeveniments esportius, ja que tot segur, serà una experiència gratificant, i sobre tot, facilitarà que pugueu interactuar amb altres jugadors/es de pàdel i iniciar-vos a la pràctica d’aquest esport amb una estructura coherent i agradable.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *